Není slané,já tedy moc nesolím takže i kuře před pečením solím jen aby se neřeklo.A ta jablka ještě srazí slanost.
Trochu to cítit při pečení je ale potom je to jak by řekl náš kamarád "v hubě božská mana."
Ahoj lidičky, z kuřecích jater to jde taky, je to možná i jemnější. Zkoušela jsem to i z kuřecího masa ale doma se to moc nechytlo, z vepřového to má lepší šmak.
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
Jani, kdybys nenašla správný program, jde to upéct i v jaké koli formě, třeba srnčí hřbet.Do letošních vánoc než jsem dostala pekárnu (mimochodem nejlepší dárek, to se ježíšek trefil) jsem to tak pekla.
Ale myslím že samotné pečení má každá pekárna, jukni na tabulku rozpisu v návodu.
No jo,tak je to tedy asi kyselo,všichni mi to prosím odpustíte,že.Zmotala jsem to Já ten recept mám od babičky z Lomnice nad Popelkou.To jen pro neregistrovaného z Krkonoš, nic jsem neopsala, fakt to doma vaříme od nepaměti.
Trochu to cítit při pečení je ale potom je to jak by řekl náš kamarád
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
Ale myslím že samotné pečení má každá pekárna, jukni na tabulku rozpisu v návodu
Jsem ráda že chutnal, mladší stále hladový synek ho slupnul půlku a byl docela přežrán
Bodíky jsou tvoje a já zazářila
Díky