Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele MartinaB

Recept: Ořechovice
Je to fakt dobré:-p, prý i léčivé:-?říkají chlapi :-) Když se tam dá víc cukru tak je to víc poživatelné pro nás:-))něžné pohlaví:-))

Není slané,já tedy moc nesolím takže i kuře před pečením solím jen aby se neřeklo.A ta jablka ještě srazí slanost.:-)
Trochu to cítit při pečení je ale potom je to jak by řekl náš kamarád :-D"v hubě božská mana.":-))

Já tedy lidi nevím co je mahgold:-((Kde ho prodávají???

Ahoj lidičky:-), z kuřecích jater to jde taky, je to možná i jemnější:-p. Zkoušela jsem to i z kuřecího masa ale doma se to moc nechytlo:no:, z vepřového to má lepší šmak.
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.

Jani, kdybys nenašla správný program, jde to upéct i v jaké koli formě, třeba srnčí hřbet.Do letošních vánoc než jsem dostala pekárnu (mimochodem :-))nejlepší dárek:yes:, to se ježíšek trefil:yes:) jsem to tak pekla.
Ale myslím že samotné pečení má každá pekárna, jukni na tabulku rozpisu v návodu:-).

Holky moc moc děkuji za fotky:-K Jsou báječný:yes::yes:
Jsem ráda že chutnal, mladší stále hladový synek ho slupnul půlku a byl docela přežrán:-)) Konečně:-D :-D

Je to bašta:yes::-p
Bodíky jsou tvoje a já zazářila ;-)před návštěvou:-))i když jsem do toho dala špenát mražený (tedy ne ten mixovaný).
Díky:-K

MartinaB 12. 12. 2009 16:13
Fotoalbum:
Růženo,to muselo být fajn:-)),žádný davy:-).To si to člověk hezky užije:-Kviď.Já byla dneska u nás v Bille a děs-lidí mraky:-S

Super:yes:.Mám zrovna těsto v lednici,takže nebude klasika.Jdu do knkflíků:-)).Máš bodík.

No jo,tak je to tedy asi kyselo,všichni mi to prosím odpustíte,že;-).Zmotala jsem to:-8 Já ten recept mám od babičky z Lomnice nad Popelkou.To jen pro neregistrovaného z Krkonoš, nic jsem neopsala, fakt to doma vaříme od nepaměti.

Naposledy jste si prohlédli