Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilkové špaldové rohlíčky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 23 min

23 min (15 min příprava + 8 min tepelná úprava)

10. 12. 2009 00:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 165 kJ / 3 386 kcal
Bílkoviny64,65 g
Tuky203,25 g
Vláknina46,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy301,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zrovna jsem je dopekla a jsem tak nadšená že se musím hned podělit. Proto není ani foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

verča

18. 12. 2015 12:59

:yes:jsou výýborné,včera jsem pekla a přítel hned at udělám ještě 2 várky :-D

Ivana

9. 12. 2011 03:41

Zdravější vánoční cukroví peču už druhým rokem a tyto rohlíčky dělávám taky a jsou úžasné. Jen bych je doporučovala po upečení obalit ve směsi ovesného sušeného mléka smíchaného s fruktozovým vanilkovým cukrem. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2009 20:03

:yes::yes:

spagetka spagetka

15. 12. 2009 13:27

Marti, právě mám hotové těsto, je to dost podobné, ale dala jsem navíc 100g pšeničných klíčků, použila jsem 100 g mletých vlašských ořechů a obalovat budu v dia cukru, kam jsem si dala vanilkový lusk, takže mohou i diabetici. Pak přidám fotku, jestli ti to nevadí, je to přece jen téměř totéž;-):-p

Iljusa Iljusa

11. 12. 2009 15:16

Cukroví moc nejím a když už bych "hřešila" tak asi tímto, ta špalda a tř. cukr :-p;-)

mirca75 mirca75

11. 12. 2009 15:14

Iljušo:-)copak suroviny;-),ale víš jak je to jedlé:-p:-D:-D?Moc;-).

Iljusa Iljusa

11. 12. 2009 15:13

Mirko - tak tento receptík se mi líbí, už použité suroviny :yes: jsou velmi "sympatické" ;-)

mirca75 mirca75

11. 12. 2009 15:09

MartinoB.:-)tak jsem dopekla,ochutnala a musela schovat-před sebou:-8:-D.S těstem se krásně pracuje a jde z něj i hezky tvarovat;-).Rohlíčky jsem pekla na horkovzduch nejdříve na 150°C asi 10min.,ale protože se mi zdálo,že se s nimi nic moc neděje,tak jsem přidala na 160°C.Hlídala jsem je a za chvilku byly jak mají být:-p.Chuťově jsou moc dobré a krásně křehké:-p a chutnají mi i když nemají cukrový kabátek:-8.Děkuji moc za dobrý a zdravý;-) receptík a posílám boďku č.5 a pár foteček:-)Kdyby se nelíbily,tak je samozřejmě smažu;-).

mirca75 mirca75

10. 12. 2009 13:03

MartinoB.:-)Jdu do nich:-p a hned jak upeču tak poreferuji;-).

MartinaB

10. 12. 2009 12:34

Děkuju moc Báro.it:-K

bara.it bara.it

10. 12. 2009 10:19

Cau Martino B. vitam te mezi zavislaky a davam ti bodik, za tvuj zajimavy receptik.:yes:3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vánoční cukroví ze špaldové mouky zdravé vanilkové rohlíčky špaldové cukroví špaldové vánoční cukroví vanilkove rohlicky zdrave vánoční cukroví ze špaldy zdravé vanilkové rohlíčky cukroví cukroví ze špaldy cukroví ze špaldové mouky rohlíky ze špaldové mouky špaldové rohliky recept recepty na vánoční cukroví ze špaldové mouky pečící plech na rohlíčky špaldové vanocni pečící plech na vanilkové rohlíčky špaldové vánoční rohlíčky vanilkove rohlíky fakelman vanocni cukrovy ze spaldove mouky zdrave rohlicky

Suroviny: mouka špaldová hrubá, máslo, mandle, cukr třtinový, lusk vanilkový, rum

TopRecepty.cz

Vanilkové špaldové rohlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7op