Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Masterchef

Bohužel v tomto receptu je mnoho nepřesností a špatných informací, které mohou u nezkušeného kuchaře způsobit, že výsledek bude moci tak akorát vylít do záchoda, proto apeluji, nepostupujte podle toho receptu, ideální by bylo, kdyby byl odstraněn, jelikož to řadě lidí může ušetřit spoustu peněz!

Zaprvé, guláš rozhodně nezhoustne díky cibulovému základu, nýbrž v důsledku rozpuštění klihu, obsaženém v mase. Proto není možné na guláš použít jiné maso, než kližku. Proto je nesmyslná instrukce "nejlépe kližku". Musí to být kližka. Dále přidávat nejdřív papriku a až pak maso je nesmysl. Paprika se přidává až po mase právě aby nezhořkla. další věc - protlak, ten se naopak přidává ještě před masem, jelikož je nutné ho zarestovat, aby nebylo riziko, že bude guláš kvůli protlaku nakyslý. Další věc - vařit se musí minimálně 2-3 hodiny, aby se klih rozpustil. Prosím pokud neumíte správně vařit, nepište recepty!:no:

Naposledy jste si prohlédli