Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele miche.pelech

Místo šunkového salámu dávám lepší kuřecí šunku (samozřejmě každý dle své chuti), přidávám také jeden vařený brambor na malé kostičky. Nejlepší je nechat vlašák naležet nebo máznout chlebíčky a nechat odpočinout v chladu alespoň půl dne (1 den je ideálka).

Do čočky jsem přidal ještě na kostky opraženou domácí slaninu, krásně dochutí výsledné jídlo-podobnou službu udělá i dobrá klobáska ;)

Parádní recept, dávám trochu míň vody, případně vybalancuju moukou, ať není těsto tak lepkavé. Do trouby doporučuji dát při pečení vodu- osvědčilo se mi to u více receptů. Chleba jsem dělal ze sušeného droždí, podle množství jsou to 2 sáčky.

Vynikající! Doporučuji nechat uležet do druhého dne, kdy se všechny chutě spojí :-) ještě teda přidávám najemno nakrájenou cibuli (spařenou v horké vodě)

Naposledy jste si prohlédli