Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásová kolečka k vínku nebo pivku

Chystáte posezení s přáteli a potřebujete chutný a jednoduchý recept? Doporučujeme vyzkoušet klobásová kolečka, která jsou ideální k vínu či pivu. Toto slané pohoštění máte hotové velmi rychle, zejména pokud si těsto připravíte den předem.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min + 2 hodiny odležení těsta

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava, + 2 hodiny odležení těsta)

5. 8. 2012 14:18

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 953 kJ / 1 662 kcal
Bílkoviny54,53 g
Tuky36,56 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 331 mg
Sodík 303 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy273,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala mailem, nebyl na něm napsán autor, ale zřejmě pochází z Mimibazaru. Případného autora, který by se ozval, samozřejmě uveřejním. Tímto mu děkuji za rychlý a skvělý recept. Ráno přišla návštěva, těsto jsem měla udělané ze dne předem. Zaprášilo se!:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Valis Valis

17. 4. 2017 14:35

:yes::yes::yes: Moc dobré a jednoduché..... :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2017 15:15

janatka: díky! I za foto :-)

janatka janatka

29. 3. 2017 12:14

Vynikající, když se ohlásí návštěva. Rychlá příprava a k pivku a vínku super záležitost.:yes: Krásně se pracovalo s těstem.

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2016 23:23

Pallacinka: Já moc děkuji za vyzkoušení. I u mně to byla premiéra :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 6. 2016 21:24

Pallacinka: Tak já si to umím představit:-D:-Dzvláště pokud asistovala malá dcerka:-D:-D:-D,ale jsi stejně dobrá,že jsi to nevzdala:-D:yes::yes:

Pallacinka Pallacinka

30. 6. 2016 21:20

Tak mám napeceno a hlásím poznatky :-) Péct to s 2,5 letym nenechavym a děsně zlobivym dítětem po boku bylo bláznovství, málem jsem u toho zesedivela. Dala jsem tam tu Omegu, když už byla koupená a nastrouhala jsem ji, jak radil pán. S těstem se pracovalo dobře. Nevím, jak má správně chutnat, to listové těsto mi to trochu připomínalo. Ještě mi to připomnělo skvarkove pagacky, které mi pekl děda :-) V těstě mi chuťově chybí sůl, asi nemám dost výrazné klobásy, takže to tam chybí a to jinak solim málo. Péct na 250 stupňů neee, první plech jsem spalila, pak to stáhla na 200 a trvalo to přesně 10 minut. Jak moc to chutná ještě nejsem schopna posoudit, protože mám stále nervy na pochodu z té mojí divoké dcéry. Která je ovšem úplně dokonale po mně, takže si nestezuju, protože je vlastně skvělá :-D Manželovi to chutná, zítra to vezeme na návštěvu. Děkuji za rady :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2016 11:23

Pallacinka: Hera by byla ok :-)

Pallacinka Pallacinka

30. 6. 2016 10:25

Takže by se spíš složením hodila Hera?? Já se v těch tucích vůbec nevyznám, buď používám máslo, nebo olej, výjimečně Heru, nebo sádlo, všechno ostatní je pro mě španělská vesnice :-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2016 15:20

Pallacinka: Hmm, Stella je rostlinný tuk a Omega je 100% tuk. Opravdu nevím, snad by to šlo, ale nemám vyzkoušeno. Ale do domácího listového těsta se myslím dává sádlo, takže ani tady by neměl vadit 100% tuk

casino casino

29. 6. 2016 11:52

Pallacinka:
Tuk z lednice bych postrouhal na hrubé slzičce, trochu s ostatními surovinami smísil velkým nožem na vále a pak rychle zpracoval rukama:-)

Pallacinka Pallacinka

29. 6. 2016 10:43

Chystám se péct a mám dotaz. Neměli tuk Stellu, tak mám Omegu, může být? A toho tuku 250 g? Nevím, jak se s tím tukem pracuje, mám ho rozpustit, nebo jenom nechat povolit? Děkuji :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 12. 2014 13:04

alus.s: že jo :-);-)

alus.s

12. 12. 2014 08:51

recept vyzkoušen :yes: kolečka jsou výborná. Část jsem dělala s klobásou, část se sýrem. Jako chuťovka k dlouhému večeru se naprosto hodí ;-) :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 10. 2012 15:28

VĚRA: Nápodobně a děkuji!!:-)

VĚRA

23. 10. 2012 12:05

DĚKUJI ZA RECEPT.;-)HNED TO SKUSÍM K PIVKU TO MUSÍ BÝT VYNIKAJICÍ:-K.PŘEJI HEZKÝ DEN...:-*

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: klobásové kytičky pecene slane kolecka s klobasou chuťovky s klobásou klobasove recepty rychle recepty k vinku klobasove kose slané recepty k vínku slané pečivo k vinku klobásové jednohubky klobasova kolečka z listového těsta slané kytičky pečené slané recepty s tukem stella bramborovo linecka kolečka klobásová dobrota kobásová kolečka slaná kolečka s klobásou klobásové chuťovky těna pizu recept linecka kolecka s klobásou klobásová kolečka-recept

Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, tuk, smetana zakysaná, klobása, vejce, kmín celý, sýr

TopRecepty.cz

Klobásová kolečka k vínku nebo pivku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5Dz