Klobásová kolečka k vínku nebo pivku
Chystáte posezení s přáteli a hledáte chutný a jednoduchý recept? Doporučujeme vyzkoušet klobásová kolečka, která jsou ideální k vínu či pivu. Toto slané pohoštění máte hotové velmi rychle, zejména pokud si těsto připravíte den předem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 601 kJ / 3 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,53 g |
Tuky | 186,56 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 273,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2017 15:35
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
29. 3. 2017 16:15
janatka: díky! I za foto
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
29. 3. 2017 13:14
Vynikající, když se ohlásí návštěva. Rychlá příprava a k pivku a vínku super záležitost.
Krásně se pracovalo s těstem.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
1. 7. 2016 00:23
Pallacinka: Já moc děkuji za vyzkoušení. I u mně to byla premiéra
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
30. 6. 2016 22:24
Pallacinka: Tak já si to umím představit![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
zvláště pokud asistovala malá dcerka![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
,ale jsi stejně dobrá,že jsi to nevzdala![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
30. 6. 2016 22:20
Tak mám napeceno a hlásím poznatky
Péct to s 2,5 letym nenechavym a děsně zlobivym dítětem po boku bylo bláznovství, málem jsem u toho zesedivela. Dala jsem tam tu Omegu, když už byla koupená a nastrouhala jsem ji, jak radil pán. S těstem se pracovalo dobře. Nevím, jak má správně chutnat, to listové těsto mi to trochu připomínalo. Ještě mi to připomnělo skvarkove pagacky, které mi pekl děda
V těstě mi chuťově chybí sůl, asi nemám dost výrazné klobásy, takže to tam chybí a to jinak solim málo. Péct na 250 stupňů neee, první plech jsem spalila, pak to stáhla na 200 a trvalo to přesně 10 minut. Jak moc to chutná ještě nejsem schopna posoudit, protože mám stále nervy na pochodu z té mojí divoké dcéry. Která je ovšem úplně dokonale po mně, takže si nestezuju, protože je vlastně skvělá
Manželovi to chutná, zítra to vezeme na návštěvu. Děkuji za rady
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
30. 6. 2016 12:23
Pallacinka: Hera by byla ok
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
30. 6. 2016 11:25
Takže by se spíš složením hodila Hera?? Já se v těch tucích vůbec nevyznám, buď používám máslo, nebo olej, výjimečně Heru, nebo sádlo, všechno ostatní je pro mě španělská vesnice
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
29. 6. 2016 16:20
Pallacinka: Hmm, Stella je rostlinný tuk a Omega je 100% tuk. Opravdu nevím, snad by to šlo, ale nemám vyzkoušeno. Ale do domácího listového těsta se myslím dává sádlo, takže ani tady by neměl vadit 100% tuk
29. 6. 2016 12:52
Pallacinka:
Tuk z lednice bych postrouhal na hrubé slzičce, trochu s ostatními surovinami smísil velkým nožem na vále a pak rychle zpracoval rukama
Tuk z lednice bych postrouhal na hrubé slzičce, trochu s ostatními surovinami smísil velkým nožem na vále a pak rychle zpracoval rukama
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
29. 6. 2016 11:43
Chystám se péct a mám dotaz. Neměli tuk Stellu, tak mám Omegu, může být? A toho tuku 250 g? Nevím, jak se s tím tukem pracuje, mám ho rozpustit, nebo jenom nechat povolit? Děkuji
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
12. 12. 2014 14:04
alus.s: že jo ![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
12. 12. 2014 09:51
recept vyzkoušen
kolečka jsou výborná. Část jsem dělala s klobásou, část se sýrem. Jako chuťovka k dlouhému večeru se naprosto hodí
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 10. 2012 16:28
VĚRA: Nápodobně a děkuji!!
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
23. 10. 2012 13:05
DĚKUJI ZA RECEPT.
HNED TO SKUSÍM K PIVKU TO MUSÍ BÝT VYNIKAJICÍ
.PŘEJI HEZKÝ DEN...
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-* :-*](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/19.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: klobásové kytičky pecene slane kolecka s klobasou chuťovky s klobásou klobasove recepty rychle recepty k vinku klobasove kose slané recepty k vínku slané pečivo k vinku klobásové jednohubky klobasova kolečka z listového těsta slané kytičky pečené slané recepty s tukem stella bramborovo linecka kolečka klobásová dobrota kobásová kolečka slaná kolečka s klobásou klobásové chuťovky těna pizu recept linecka kolecka s klobásou klobásová kolečka-recept
Suroviny: mouka hladká, sůl, prášek do pečiva, tuk, smetana zakysaná, klobása, vejce, kmín celý, sýr strouhaný, mouka hladká, tuk
Klobásová kolečka k vínku nebo pivku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5Dz
33 názorů