Langoše jednohubky

sidera Kuchař:

Ostatní 162 názorů

Recept si zatím oblíbilo 208 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy vyklopíme bílý jogurt, prázdný kelímek dvakrát naplníme polohrubou moukou a přidáme do mísy, doplníme lžičkou jedlé sody a přiměřeně solí.

  2. Vypracujeme těsto, které se nelepí na mísu, vyklopíme na vál a vyválíme slabou placku.

  3. Formičkou, nebo likérovou skleničkou vykrajujeme malá kolečka a smažíme na pánvi ve větší vrstvě oleje.

  4. Potíráme česnekem rozmíchaným v kečupu a zdobíme nastrouhaným sýrem. Výborné teplé i studené k vínu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 959 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Langoše jednohubky

  • Romca Romca(neregistrovaná)

    Ja to dělam s kyšky 400ml ,2 kelimky s kyšky pol.mouky,1lžička soli,1 lžicka sody,5lžic oleje <3

    Odpovědět

  • Vláďa Vláďa(neregistrovaná)

    Jako - všechno dobrý jo, jen ten kelímek se špatně vykrajoval, ono už to vypracováníí těsta nebylo nic extra :-D

    Odpovědět

  • MarcelaPa MarcelaPa

    Moc dobré malé langoše:-Q. Dělala jsem je k večeři, byly rychle hotové a akorát tak porce pro dva lidi. Super.:yes:

    Odpovědět

  • DastyX DastyX(neregistrovaný)

    Dnes jsem zkoušela poprvé a došla jsem pro příště k několika opravám :-)
    1. Těsto bylo hodně tuhé, takže příště dám kelímek a půl mouky a zbytek dosypu pdle potřeby.
    2. Přiměřeně soli je víc, než třičtvrtě lžičky
    3. Nevím, jestli se mají langošky nechat před vložením do oleje odležet, aby nabobtnaly, ja jsem je dávala rovnou. Ale moc se nenafoukly. Asi to bylo i tím tuhým těstěm..
    4. Příště z dvojité dávky - jeden kelímek jogurtu je tak pro jednoho
    :yes:
    Moc děkuji za recept! :-8

    Odpovědět

  • Václav Václav(neregistrovaný)

    SUPER RECEPTÍK,MOC DOBRÉ:-)

    Odpovědět

  • Krtonožka Krtonožka(neregistrovaná)

    Simuse: dávala jsem malý jogurt (150 g)

    Odpovědět

  • Krtonožka Krtonožka(neregistrovaná)

    Dnes jsem dělala k večeři. Těsto jsem vykrajovala skleničkou. Za 20 minut byly hotové, všichni si je pochvalovali. Určitě zařadím mezi oblíbené recepty :yes:

    Odpovědět

  • Simuse Simuse(neregistrovaný)

    A jak velký jogut to má být?..malý nebo velký?;-)

    Odpovědět

  • Sidka. Sidka.(neregistrovaný)

    Lenka: Dobrý večer Lenka. Cesto budeš mať vláčnejšie, keď do tohoto hustého cesta pridáš ešte trošku vody, ale opatrne, aby si ho zase v eľmi nerozriedila. A potom ho ešte raz dobre vypracuj. Ahoj

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Rychlé, jednoduché, ale trochu tužší těsto. Napadá někoho, jak ho udělat vláčnější? Langošky jsme měli nasladko s cukrem a skořicí, mňamka :-)

    Odpovědět

  • Johanka128 Johanka128

    Jsou vynikající:-) Místo vyválení a vykrajování jsem tvořila malé placičky, jako když se dělají vdolky. Přidávám fotečku, udělala jsem je místo silvestrovských jednohubek:-)

    Odpovědět

  • duli65 duli65

    Dělala jsem je a vzala i do práce,chutnaly nám. Takže:yes:

    Odpovědět

  • Zdenka Zdenka(neregistrovaná)

    Je to tak 5minut co jsem se synem spořádala tyto velice dobré langošíky :-) udělala jsem je ze zakysané smetany,neměla jsem bílí jogurt a byli také velice dobré :-))

    Odpovědět

  • dodo macak dodo macak(neregistrovaný)

  • Veronika Veronika(neregistrovaná)

    Vyskusane, výborne, rýchle, odporuucammm...aj mojej trojročnej veľmi chutili..mnam..

    Odpovědět

1 2 3 4 6 9 11

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo