Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Miras64

recept se mi líbí, ale ta sůl na játra hned na začátku😮tak tu dám určitě jako vždy na konec 😉 jak mě to naučily babičky ( aby nebyly tvrdé ) 😘

pár ingrediencí a večeře je hotová, jen už jsem nezdobila očky ani sardelkami. Pouze rajčátka, cibule a bylo výborné díky za receptík :-K

rebeka: určitě vyzkouším vypadá lákavě

Simona Skolakova: taky chci zkusit s křenem :-) a když se to zavaří jak dlouho to asi vydrží díky za info

chutnala výborně hned byla pryč :yes: letos musím udělat více:-)

Recept: Zázvorovice
JanaDorazinova: dotaz jak dlouho můžu skladovat a zda v lednici nebo jen ve sklípku ořechovici mám doma již 2 rok a čím je starší tím je lepší;-)

Veronika.Hrozna: to je divný tenhle chleba je snad jediný který se zatím vždy povedl.Necháte ho pořádně vychladnout(krájím až když je studený);-)

Naposledy jste si prohlédli