Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toprecepty.cz oslavují 15 let na českém internetu jako jednička mezi webovými stránkami, zabývajícími se vařením a jídlem obecně. Jako dárek pro naše čtenáře přinášíme 50 % slevu na všechny naše kuchařky.

Oslava musí stát za to

Naše stránky Toprecepty.cz si za dobu svého fungování získaly srdce mnoha kuchařů a kuchařek, zejména těch, kteří vaření berou jako svůj koníček.

K oslavě našeho výročí jsme nejen pro ně připravili skvělý narozeninový dárek. Nadělte si ho také a využijte jedinečnou příležitost získat všechny naše knihy z Topedice za poloviční cenu. 

Ano, čtete správně, nabízíme 50% slevu třeba na všechny naše kuchařky. Jak slevu uplatnit se dozvíte na našem webu, v sekci SHOP.

Kuchařky však nejsou to jediné. Radost si můžete udělat univerzálním otvírákem, utěrkou či stylovým prkénkem s naším logem. Procvičit paměť můžete u balíčku Našich křížovek a SUDOKU. Připravený je také Náš kalendář pro rok 2024 nabitý skvělými recepty doplněnými fotografiemi, který díky slevovému kódu můžete nyní získat pouze za 59 Kč.

Vybere si každý

A že je skutečně z čeho vybírat. Koupit si můžete například novinku „Náš rok v kuchyni“, což je velmi obsáhlá kuchařka plná nejen sezónních receptů, které jsou doprovázeny QR kódy s odkazy na videorecepty, jež najdete i na webu Toprecepty.cz. Tato publikace vás bude na více než 500 stránkách provázet celým rokem, přehledně, podle ročních období.

Kromě čerstvě vydané knihy si můžete zakoupit i další oblíbené tituly. „Naše kuchařka“ například nabízí průřez TOP recepty, od polévek, přes hlavní jídla až po dezerty, její pokračování „Naše kuchařka 2“ je zase vhodná pro každodenní vaření, i pro přípravu kompletního menu.

Vánoční inspirace

Recepty vhodné nejen pro chalupáře nebo zahrádkáře najdete v knize „Naše chalupářská kuchařka“, „Naše moučníky“ pro změnu nabízí inspiraci na nejrůznější moučníky a dezerty, jako jsou bábovky, řezy, dorty, sladká jídla nebo moučníky z plechu. Součástí je obsáhlá kapitola věnovaná Vánocům, což nyní přijde vhod snad každému. 

Naše knihy jsou také skvělým tipem na dárek k Vánocům, které se pomalu blíží. Kdo by nechtěl pod stromečkem najít kuchařku plnou inspirace a nových nápadů? A to nejlepší na tom je, že díky naší narozeninové slevě si můžete pořídit dárky pro své blízké výhodněji než kdy jindy.

Neváhejte

Nezapomeňte, že naše exkluzivní akce platí jen do 20. listopadu 2023. Tak neváhejte a přidejte se k naší oslavě 15 let webu Toprecepty.cz na českém internetu. Potěšte sebe i své blízké našimi kuchařkami a užijte si s námi radost z vaření.

Náš tip: Jak skvěle naše kuchařky vypadají se můžete podívat do naší fotogalerie:

Fotogalerie - Toprecepty slaví narozeniny, dárky dostanou čtenáři

Ukázat 31 fotografií

 

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více