Pekla jsem hned druhý den. V receptu chybí cukr, tak jsem přidala 150g a stačilo to. Moučník mě překvapil. Vypadá jako sražený, ale není to tak. Není ani dusivý...kdyby nebyl dopečený, nejspíš by chutnal jako čokoládová pěna. Manžel si moc pochutnal, budu dělat častěji i bez lentilek.
To Jolana: Do PH šunkovar normálně položím a zaliji vodou dokud to jde. Většinou není šunkovar zcela ponořený ve vodě (chybí necelý centimetr) a ničemu to nevadí. Dělávám to na "jedničku" a pokud teplota vody dosáhne 70´C pak nejméně hodinku (75.minut je tutovka).
To Helusa27: S tou Pragandou souhlasím. Ale upřímně, pokud dáte "vzorek" nějakému známému, jeho pohled na šedivou šunku ho prostě nenadchne. Bohužel doba už je taková. Ale s šunkami z hypermarketů tohle v žádném případě nemůžete srovnávat. Tohle je vlastně jen maso, voda a sůl (praganda) --> tam, spousty dalších a dalších látek.
To Helusa27: S tou Pragandou souhlasím. Ale upřímně, pokud dáte "vzorek" nějakému známému, jeho pohled na šedivou šunku ho prostě nenadchne. Bohužel doba už je taková. Ale s šunkami z hypermarketů tohle v žádném případě nemůžete srovnávat. Tohle je vlastně jen maso, voda a sůl (praganda) --> tam, spousty dalších a dalších látek.
1 2 3 … 16 Další