Právě tím delším pomalým vařením se získá mrkvový vývar a proto jsou ta kolečka mrkve silnější, aby se nerozvařila a nerozpadla. Čerstvý a křupavý pak v polévce zůstane pórek a kapie
Povedené vzhledem k letošní nadúrodě jsem celou makovou náplň pokladla plátky lehce přezrálých švestek, vynechala citronovou šťávu a přidala skořice a výsledek je nejen chutný, ale i vzhledově zajímavý.
Svetlana:
Ještě jsem v receptu upřesnila, používám 400g špagety, takže jich je přeci jenom méně než těch půlkilových.
Jinak ta hnízda vydají opravdu každé na jednu sytou porci a moc velká najsou - nejlepší je špagety jaksi zatáčet do hnízdečka postupně odspoda nahoru čím dál tím víc do šíře tak, aby vespod zůstala vrstva těstovin a ne rovnou dno misky. Ono se to špatně popisuje.
Anna Kocikova:
Právě tím delším pomalým vařením se získá mrkvový vývar a proto jsou ta kolečka mrkve silnější, aby se nerozvařila a nerozpadla. Čerstvý a křupavý pak v polévce zůstane pórek a kapie
To je bohužel dietní bomba nikoliv z váhu redukujících, ale zdravotních důvodů
Ještě jsem v receptu upřesnila, používám 400g špagety, takže jich je přeci jenom méně než těch půlkilových.
Jinak ta hnízda vydají opravdu každé na jednu sytou porci a moc velká najsou - nejlepší je špagety jaksi zatáčet do hnízdečka postupně odspoda nahoru čím dál tím víc do šíře tak, aby vespod zůstala vrstva těstovin a ne rovnou dno misky. Ono se to špatně popisuje.
Jakmile budu zase mít foťák, uvařím a vyfotím :)