Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele pbarva

Dajda: nevím, jak jinak docílit změknutí masa , třeba dáte dobrou radu.

Dajda: ano to máte pravdu, dělám ze svíčkové

Vlastak83: Samuraj je minutkový guláš

Dobrý den Olivia, koření použijte , jaké používáte nejraději při vaření: např. jak to udělala Mirca75 koření na čínu .

Pepe: Koukám, že jste chytrý dost, rozumíte úplně všemu, jen škoda, že vám nerozumím , ale slovenský překlad si kvůli tomu nebudu pořizovat, jestli existují TOP RECEPTY i na Slovensku, hodnoťte to tam, tam jistě uvítají vaše hodnocení vstřícněji

Sun, píšu, že vhodná příloha jsou hranolky, takže ANO.

Recept: Buchta Kmen
Karle, to se jen zdá, že je to pracné, ale ve skutečnosti tomu tak není:yes:

Andreo, děkuji za tip, určitě vyzkouším

Dana61 a Cathleen děkuji vám za odpověď, koupil jsem sušenou smetanu a jde se zkoušet:-p, houstičky totiž vypadají skvěle , snad se i mě povedou :-D

Prosím mám dotaz, šlo by sušené mléko zaměnit za něco jiného ?

Ahojky Jitulko, hledám recept na játra a našel jsem tebe i s receptem, hned zítra dělám játra podle tebe :-)))))))))):yes:

Naposledy jste si prohlédli