Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš Samuraj z Budapešti

Kolik masa, tolik cibule, to je zákon guláše. Výtečný hovězí guláš, který nezabere mnoho času přípravy a potěší kdejakého strávníka. Přidáním feferonky mu dodáte správný říz. Ideálně podávat s pečivem nebo brambory.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 5. 2010 10:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 800 kJ / 1 147 kcal
Bílkoviny123,38 g
Tuky8,51 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 3,07 g
Sůl7,50 g
Sacharidy137,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso a cibule musí být v souladu ne na váhu, ale na objem.

Pokud bude někdo dělat jinou váhu, než je uvedena, tak prosím neporušte pravidlo, jaká hromádka masa, taková hromádka cibule.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vlastak83

30. 12. 2015 16:05

A jeste neco autor píše že na nudličky a jsou na fotkách kostky tak nevim no mate z toho budapeštský gulašek ne samuraje :-D

Vlastak83

30. 12. 2015 16:03

No nevim jak vy ale samuraj není guláš ale minutka na pánvy a rozhodně ne z budapešti :-D:-D:-D ty vado majoranka,vinej.ocet,co z toho děláte chjo
:-D:-D:-S

kamilio

13. 11. 2015 19:50

Jen bych doporučoval místo vody hovězí vývar a kečup v žádném případě. Tam patří klasický rajský protlak a na závěr troška vinného octa, aby se vyladila nasládlá chuť usmažené cibule. Někdy se dá přidat trocha česneku a majoránky - tím se to ale chuťově posune jinam. :-)

Karla

17. 9. 2015 01:18

:-8:yes::yes:

tejaja tejaja

14. 11. 2014 16:54

pbarva: to nemyslíš vážne, že potrebuješ si obstarávať preklad zo slovenčiny, že skutočne nerozumieš. Skôr mám pocit, že ti išlo o to uraziť. Možno sa mýlim, ale...:-//:no:
Ešte ma napadla jedna myšlienka. Prečo ľuďom vadí, že niekto niečo vie, veď naučiť sa nové poznatky môže každý a v každom veku. ;-)

Pepe

14. 11. 2014 14:06

pbarva:
Ak skutocne nerozumiete po slovensky (zrejme prvý prípad na Toprecepty.cz), tak sa ani nedivím, ze Vase recepty sú plné kulinárskych a nielen kulinárskych omylov.
Snazil som sa to napísat zrozumitelne, ale ak tomu nerozumiete, tak Vám to napísem aj po cesky...

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 11. 2014 12:30

pbarva: ale tož...! Nikdy jsme odsud nikoho nevyháněli a kvůli slovenštině už vůbec ne.:-)

pbarva pbarva

14. 11. 2014 12:24

Pepe: Koukám, že jste chytrý dost, rozumíte úplně všemu, jen škoda, že vám nerozumím , ale slovenský překlad si kvůli tomu nebudu pořizovat, jestli existují TOP RECEPTY i na Slovensku, hodnoťte to tam, tam jistě uvítají vaše hodnocení vstřícněji

Pepe

13. 11. 2014 22:30

1. Neviem, či máte jasno, kde žili samuraji, ale v Budapešti to rozhodne nebolo.
2. Keby ste žili v krajine, ktorá je výrobcom najväčšieho množstva sektu na svete (nazvime ho radšej šumivé víno, pretože sekt je nemecký a piť sa skutočne nedá, dokonca sme ho skúšali dať do varenia a museli sme to vyhodiť) a kde sa pije skutočne pri každej príležitosti temer od rána (tu sa to rozumie cca 11:30), tak by ste asi nedoporučovali tento nápoj ku gulášu.
Už ste skúsili zapíjať Vepřo, knedlo žinčicou?

Ivana79 Ivana79

23. 9. 2014 14:00

Mňam,bol :-*:-*:-p:yes::yes: +5

mxa

20. 2. 2014 13:07

ja chci jeste:yes:

sedlakantonin

11. 2. 2014 16:19

Dobré,povedlo se Ti jak barvou,hustotou omáčky tak chutí guláše
dávám:yes::-p:-8

kofola kofola

14. 2. 2013 23:31

Dej jednu habanero a je to opravdu samuraj.Já to zkusil a stojí to za to.:-p:yes::-D

mojza

2. 10. 2010 17:10

je to dobré i s bramboráky

Michaela

5. 9. 2010 09:35

Jdeme to vyzkoušet,už se moc těšíme a sbíhají se nám sliny ŇAM!!!;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: samuraj recept guláš samuraj samoraj samuraj hovězí samuraj omáčka samuraj samuraj guláš samuraj omacka pikantní samuraj recept samuraj gulas s hranolkama jak se dela samuraj samuraj z hovězího masa samoraj gulas veprove nudlicky samuraj masový samuraj samuraj s hranolkama recept na samuraj hovězí samuraj recept vareni samuraj

Suroviny: hovězí zadní, cibule, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kečup sladký, voda, feferonka

TopRecepty.cz

Guláš Samuraj z Budapešti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8Jz