Guláš Samuraj

pbarva Kuchař: pbarva

Doba přípravy: 50 minut 4 porce Hovězí maso 33 názorů

Suroviny

hovězí maso
olej
3 stroužky česneku
sůl
pepř
červená mletá paprika
3 feferonky
worchestr
kečup
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Půl kg pěkného hovězího masa na nudličky na trošce oleje orestovat až se maso zatáhne, přidat utřený česnek, sůl, pepř, mletou papriku, 3 feferonky ( nebo kdo jak snese), worcestr a dusíme doměkka, až je maso měkké, přidáme kečup, necháme provařit a je hotovo.

  2. Upozorňuji, není to klasický guláš, tak přidáváme k dušení jen trochu vody, aby bylo maso jen zlehka ponořené a na konci musí být jen sosík.

  3. Podáváme s hranolky nebo americkými brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 771 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Guláš Samuraj

  • bohynovka bohynovka

    pbarva: Ja bych koupila vyzrale maso primo urcene na minutkovou uravu, v tomto pripade nejspis rostenec. Prave svickove by mi bylo lito, tu pouzivam vyhradne na steaky a z falesne bych se bala tuhosti. U steakoveho masa plati, ze kdyz tu tepelnou pripravu presvihnete, bude tuhe a musite ho pak podusit tzv. do mrtva. A v takovem pripade uz muzete s klidem pouzit zadni, podpleci nebo tu falesku.
    A casto se zapomina, ze by maso melo mit pokojovou teplotu, u steakoveho to plati dvojnasob. Myslim, ze to je pro vyslednou krehkostu minutkove upravy dulezitejsi, nez treba nakladani do oleje atd. (coz treba ja nedelam).

    Odpovědět

  • pbarva pbarva(autor receptu)

    Dajda: nevím, jak jinak docílit změknutí masa , třeba dáte dobrou radu.

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    pbarva: To musí být moc dobré, ale potom už snad není nutné opečené maso dusit - k tomu zřejmě směřuje i casinova poznámka.

    Odpovědět

  • casino casino

    pbarva:
    No, když se může dělat tatarák z kýty, tak proč nevařit guláš ze svíce, že ;-)

    Odpovědět

  • pbarva pbarva(autor receptu)

    Dajda: ano to máte pravdu, dělám ze svíčkové

    Odpovědět

  • casino casino

    Dajda:
    Ona "Minutka je minutka" mi připomněla jistý hotel, kde ke klasické svíčkové podávali minutkový:-! stejk 8-(

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    pbarva: Minutka je minutka, musí se udělat z takového masa, aby se už nemusela dusit, protože pak už to minutka není:-!

    Odpovědět

  • pbarva pbarva(autor receptu)

    Vlastak83: Samuraj je minutkový guláš

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Zkuste místo kečupu dát Cikánskou omáčku, je to vynikající:yes:

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    DrobecekXJ: Já bych přidala malé bramboráčky jako přílohu - tak je šťáva nerozmáčí. ;-)

    Odpovědět

  • DrobecekXJ DrobecekXJ

    Dovedl bych si tento "Gulášek" představit třeba i naplněn v bramboráku <3 :yes:

    Odpovědět

  • Jana Kaurová Jana Kaurová(neregistrovaný)

    Doporučuji,je to výborný recept, doma sklízím velké pochvalu, když ho přichystám na oslavy.:yes::-p

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Vlastak83: Prečo nepridáš fotku svojho výtvoru?

    Odpovědět

  • Vlastak83 Vlastak83

    Opět samuraj není guláš ale minutka ten s hranolkama pekné a co je to s tou rejží se vam to asi moc nepovedlo jelikoz se to samuraji nepodobá:-8:-D

    Odpovědět

  • zdenekn zdenekn

    Také ho děláme,místo feferonky dáváme zeleninovou směs moravanka,láku jen trochu,dost pálí.Výborný :yes:

    Odpovědět

1 2 3

Tématické fráze: samuraj recept z vepřového samurajský guláš hovězí samuraj hovězí guláš recept hovězí samuraj recept samuraj z hoveziho masa vepřový samuraj kuřecí samuraj jídlo samuraj samuraj z vepřového masa samuraj jídlo samuraj recept z hovězího samuraj recept z kuřecího masa samuraj z roštěné hovězí nudlicky samuraj veprovy samuraj recept samuraj z kureciho masa samuraj z hovězího recepty gulas samurajský guláš recepty

Zapomněl/a jsem heslo