Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele pekarpecehousky

Zkusil jsem tvojí ganache jako krém, a nemůžu si jí vynachválit:-K... a je tak jednoduchý:-8

Tak perníčky jsou upečeny (již týden:-D) A nemůžu si vynachválit... těsto je poddajné a přitom kompaktní. Perníčky jsou okamžitě po upečení měkké a vůbec jsou výborné. Sice jsem neměl vykrajovátko na vajíčka, ale tak jsem si ho vystřihl z papíru a už jsem měl krásná vajíčka... To vaše zdobení je krásné, dala byste mi prosím tip na nějakou tu zdobící tentononc...? Moc děkuju a až bude nazdobeno, přidám fotku;-)

Neocitl jsem se v Louvru!? To je nádhera!!! Jak to děláš:-O:-8:-K

Určitě to zkusím;-)K tomu vám dám super recepr na bílkovou polevu, která je krásně bíla a tuhá jako beton:yes: 1 bílek a cca 1-2 čl citronové šťávy vymícháme :-!vařečkou:-! s takovým množstvím cukru, aby byla polevá hustá opravdu jako malta, protože s tou, potom můžete z polevy dělat i rampouchy na chaloupce:-)

Já ještě korpus vlhčím griotkou nebo amarettem, taky do šlehačky trošku kápnu, aby to nebyla jenom sladká šlehačka. Verzi s vanilkovým luskem jsem ještě neviděl, ale určitě to taky bude mňamka:-p

Miluju skořici a tohle je recept přesně pro mě:-p;-), jenom nevím, jestli se mi ten váleček nerozpadne až ho budu krájet na plátky:-?

Možná, že by ch to vyzkoušel:-8, ale vůbec si neumím představit ja k to chutná:-p

To jsem rád, že vám chutná. Moc děkuju bibince za fotečku;-)

Vzhledem k tomu, že se mi ztratilo USB-éčko k foťáku, tak by bylo super, kdyby někdo vložil nějakou tu fotečku;-) Děkuji moc.

Vypadá to luxusně. Miluji rajčatové omáčky. Přidávám bod;-)

No prostě nádhera, kéž bych to uměl taky.:-8

tejaja:Promiň, ale já jsem ty suroviny napsal do postupu, protože alespoň já mám radši suroviny psané do receptu. Tak se ještě jednou omlouvám, jo:-):-?

Ano rebeko, bude tam celkem 6 vajec. Vím, že je to docela dost na jednu bábovku. Když jsem jí dělal poprvé byl jsem dost překvapený:-D

Naposledy jste si prohlédli