Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele PetraKaminska

martiline: Krásné je máte a pudinkový prášek určitě dodal skvělé aroma! 👍

lenka.janatkova (moderátorka): Váš recept vypadá také skvěle. :-K Napadá mě i kombinace se špenátem a plísňovým sýrem... <3

Marie Svarcova: :-K Je to známý recept, duplicitě se v tomto případě člověk asi nevyhne. :-D

Marie Svarcova: Děkuji Vám! :-K

Anna Kocikova: Moc děkuji! :-K Příště zkusím takto, brambory jsou na zahuštění vděčné. :-8

Alzbetina Prk.: Poctivé kysané zelí by mělo obsahovat pouze sůl a kmín, případně hořčičné semeno, tedy žádné zbytečné přísady jako přidaná sladidla, ocet, konzervanty a podobně. Na kvalitě zelí velmi záleží, dostala jsem teď domácí a bylo chuťově naprosto úžasné, nehledě na zdravotní benefity... ;-)

Ef.ka: První pokus? Wau. Kdybyste viděla můj první pokus, asi byste se dost nasmála. :-D

Vypadá nádherně! A souhlasím s kolegyněmi, ta třetí fotka je top! ;-)

Tak ten vypadá přímo luxusně... Klobouk dolů, já bych si bez domácí pekárny netroufla. :-)

Chlebík máte krásně vysoký, příště zkusím dát 10 g droždí (dávám jen 7 g). :-K

Naposledy jste si prohlédli