Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele rizekB

nechapu krok s tim maslem :-D ten se ma smichat s tou smesi nebo se tim ma potrit plech?

magdalenka: všechnu, přepsal jsem se

Dal jsem snad 2x tolik mouky co tu píšete, ale těsto je pořád vláčné. To prostě podle tohoto receptu udělat nejde.

bofinka: na druhou stranu parmazán je moc drahý a smetana tomu dodá trochu bílkovin

bofinka: no vidíte :D hned je člověk chytřejší...PS omáčka nehoustla, což jsem očekával

Pajaja: Pro mě také. Až udělám tak se pokusím přida

casino: chybička se vloudila...doplněno

cathleen: má to jediný důvod...jsou to recepty z různých zdrojů časopisy,knížky,kalendáře a podobně a přidávám je sem, abych je mohl mít v záložkách pro rychlé vyhledání...takže to dělám pro sebe...jestli je možnost nějak recepty zamknout pro ostatní, klidně to udělám

cathleen: no vidíte :-D můj recept to není, takže jsem jen sprostě opisoval :-D no možná by bylo lepší to maso třeba jen orestovat chvíli na pánvi a pak hodit do remosky spolu s ostatním nebo máte jiné řešení? :-)

blog je otevřený pouze zvaným čtěnářům :)