Lilkové pizzy se zeleninou

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 větší lilek
rajčatová omáčka
na oblohu malá rajčata
papriky
cuketa
brokolice
kapary
olivy
špenát
kapusta
kadeřávek
žampiony
čerstvé a sušené italské bylinky
tofu
olivový olej
sůl,pepř

Postup přípravy receptu

  1. Lilek nakrájíme na 1 cm plátky, z obou stran je osolíme a necháme 30 minut vypotit.

  2. Zeleninu a houby nakrájíme na menší kousky, vložíme do mísy, zalijeme olivovým olejem, sušenými a najemno nasekanými bylinkami, osolíme, opepříme, promícháme a necháme marinovat.
    Lilek osušíme. Troubu předehřejeme na 180 stupňů a plech vyložíme pečícím papírem. Uložíme plátky lilku, potřeme olejem a pečeme 20 minut.

  3. Poté vyndáme, lilky potřeme rajčatovou omáčkou, poklademe zeleninou a tofu sýrem a vrátíme zpět do trouby. Pečeme dalších 10 minut.
    Podáváme s čerstvými bylinkami a kvalitním pečivem.

Komentáře k receptu Lilkové pizzy se zeleninou