Neapolská omáčka
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 073 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,68 g |
Tuky | 29,82 g |
Vláknina | 51,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 435,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Omáčku můžete vařit déle, až se voda odpaří a uložit ji do chladničky k pozdějšímu použití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 7 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Dejte si to ve vrstvách: Ty nejlepší lasagne by jich měly mít pět. A jakou zvolíte náplň?
Další recepty
Suroviny: olej olivový, cibule, mrkev, celer, rajče, petrželka, cukr, voda, těstoviny, pepř
Neapolská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mKBA
0 názorů