Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neapolská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

14. 9. 2021 17:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 073 kJ / 2 407 kcal
Bílkoviny74,68 g
Tuky29,82 g
Vláknina51,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 569 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy435,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Omáčku můžete vařit déle, až se voda odpaří a uložit ji do chladničky k pozdějšímu použití.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej olivový, cibule, mrkev, celer, rajče, petrželka, cukr, voda, těstoviny, pepř

TopRecepty.cz

Neapolská omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mKBA