Valašský šašlík (Remoska)

Vepřové maso Doba přípravy: 80 10 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Vepřové maso Doba přípravy: 80 10 názorů

Suroviny 2-3 porce

500 g vepřového masa
1 menší klobása
1 velká cibule
2 zelené papriky
1 rajče
500 g kysaného zelí
1 lžička grilovacího koření
150 ml vývaru
2 lžíce oleje
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky. Do remosky vlijeme olej, přidáme maso, okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a za občasného promíchání pečeme do hněda.

  2. Pak přidáme vymačkané zelí, vývar, na plátky nakrájenou zeleninu a vše dobře promícháme.

  3. Pečeme asi 60 minut. Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu Valašský šašlík (Remoska)

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    rizekB:
    1. TOPky nejsou poznámkový blok
    2. Pokud jste recept odněkud opsal a nevíte odkud, tak není problém připsat do Poznámky - nevím odkud jsem to opsal a ještě jsem to nevařil
    Ne?

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    rizekB: V mnoha případech je autor uveden i v kalendáři, časopise a autor kuchařky taky. Tak tam prostě jméno autora, pokud ho máte k dispozici, přidejte do poznámky. Nebo se budete hodně divit, když vás autor zažaluje, za porušení jeho autorských práv. Pokud je to opsaný výstřižek z časopisu s neidentifikovatelným autorem, tak to napište . Mnoho receptů, je tady s takovým dodatkem, i já mám několik takových výstřižkových, dobrých receptů a kvůli neznámému autorství je sem nedám.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    rizekB: myslím,že jste na špatné adrese,pokud je chcete mít jen pro sebe,tak si udělejte složku ve svém PC;-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    rizekB: Toprecepty tu ale nejsou pro vas jako váš zápisník! Recepty sem přidáváme hlavně pro ty druhé ;-)

    Odpovědět

  • casino casino

    rizekB:
    No, podobné ušlechtilé snahy jsou mnohdy pumprdentlich

    Odpovědět

  • rizekB rizekB(autor receptu)

    cathleen: má to jediný důvod...jsou to recepty z různých zdrojů časopisy,knížky,kalendáře a podobně a přidávám je sem, abych je mohl mít v záložkách pro rychlé vyhledání...takže to dělám pro sebe...jestli je možnost nějak recepty zamknout pro ostatní, klidně to udělám

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Když něco opíšu, tak odkud a kdo je autor receptu, tedy pokud to víte. Původní autor receptu by mohl mít velmi silné námitky, proti opisování ! I když pochybuji, že jste to opsal správně, tedy tento konkrétní recept. Paní Cathlen má pravdu.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    rizekB: můžu se zeptat, proč jste ho sem jen opsal:-? Myslela jsem, že jsou to recepty, které jste doma s úspěchem vyzkoušel a tak je přidáváte pro ostatní.

    Odpovědět

  • rizekB rizekB(autor receptu)

    cathleen: no vidíte :-D můj recept to není, takže jsem jen sprostě opisoval :-D no možná by bylo lepší to maso třeba jen orestovat chvíli na pánvi a pak hodit do remosky spolu s ostatním nebo máte jiné řešení? :-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Nejprve se maso upeče do hněda...pak se k němu přidá zelí a znovu se peče, i když je maso upečené:-?

    Odpovědět