Komentáře uživatele vlckova
vlckova
31. 12. 2018 18:18
Recept:
Linecké cukroví
hupyhupy: těsto vyvaluji mezi mikroten. sáčky, takže nepodsypávám vůbec. Zbylé těsto znovu spojuji a vykrajuji, až nezbyde vůbec nic. Nemělo by se ničím podsypávat, protože potom je těsto samá mouka (nebo cukr - někdo podsypává cukrem).
vlckova
31. 12. 2018 17:59
Recept:
Linecké cukroví od Brunky
jarda Kadic: Pravé linecké je poměr 1: 2 :3 , jen žloutek (dle množství ostatních), citron. kůra a může být i trochu citr. šťávy.
vlckova
19. 10. 2018 17:45
Recept:
Křupavé okurky bez zavařování
Vaclav Fronek: Mám nějakou utkvělou představu, že Deko obsahovalo nějakou konzervační látku a proto nebylo třeba sterilovat.

vlckova
19. 10. 2018 17:15
Recept:
Zavařování ořechových jader
Olga Čermáková: Ze sklenic odsávám vzduch odsávačkou (vývěvou) z Vaksy systému od fy Zepter. Nemá to chybu. I po pěti letech jsou ořechy OK. Při tepelném zpracování (zavařování) přece jen ořechy změní chuť. Při zavaxování chuť nemění.
Eva
8. 11. 2017 18:46
Recept:
Ovesná kaše trochu jinak
whitecat: Moje maminka, víc jak před padesáti lety, ovesné vločky pražila a mlela na masovém mlýnku a používala je do vanilkových rohlíčků místo ořechů. Ořechů jsme tehdy moc neměli. Nějak si nepamatuji jak je pražila, asi nasucho na pánvi. Proto jsem hledala, jak vločky upražit. Takže : Vločky se pražily a mlely už před mnoha a mnoha lety, nic nového.
Přečtěte si Zobrazit více