Martin: Díky za tuhle pomazánku. Už je to dávno, co jsem ji dělala a jsem ráda, že jsem ji našla zde. Ale souhlasím s Martinem, bez majonézy. Je taky dobrá a zdravější. Maso s bramborem melu. Zdá se mi to lepší, než to rozsekat v mixéru, mám raději malé kousky, než to totálně rozsekat. Ale kdo chce najemno, nemám nic proti. Třeba tuňáková pomazánka vyšlehané do jemna je taky něco jiného, než jen rozmačkané rybičky . I když to mám ráda i tak. záleží k čemu ji máte. Za mně na chleba rozhodně s kousky, na jednohubky rozmixované, vyšlehané. Každému jak je libo
Mám dotaz...mezi surovinami máte napsáno kokosové mléko, ale v návodu se 2x zmiňujete o kokosové smetaně. Tak to nějak nechápu. Znám jen mléko v plechu, ale ještě jsem s ním nepracovala. Děkuji za odpověď
Díky moc, že jsem našla tenhle recept....já si to kupovala (ale veku) kdysi v jedné mléčce, ale ta už tam není a já zapomněla jak se to dělá...jsem ráda, že mi ten recept skočil na fb. Řekla bych, že možná ta veka je vhodnější, je to po oslazení sladké dost a jelikož je vánočka už tak sama dost sladká, tak se bojím, že by to bylo už moc, ale ta skořice tam musí být
Andy: Dobrý den Andy. Všimla jsem si Vašeho dotazu na vlnky. Taky jsem měla ráda ty originál červené a pokud můžu poradit, zkuste si koupit Marilky, objevila jsem je v Intersparu, dnes v Albertu a protože si pamatuji, že červené vlnky byly griliášové, tak jsem díky tomu narazila na Marilky, pokud je neznáte, tak si "vyhledejte na netu Marilky griliášové, ať víte jak vypadají a pak už je v obchodě snadněji najdete Hezký den a krásné svátky
Když koukám na Vaši fotku, tak víčko je kovové