Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele wooddy

magdalenka: moc děkuji za milá slova, jsem rád že chutná :-);-)

PAVOL :
děkuju a určitě dej vědět jak jsi dopadl... případně nějaké foto :-)8-(:-K:-):yes::yes::yes::yes:

Cecilka: Děkuji jsem moc rád že chutná:-)
Michal: ¨sůl dle chuti ochutnejte kousek cibule po zamíchání s houbou a kořením a musí být slaná

tak netuším kde jste pane Cvrčku vzal že játra nepatří do tlačenky :-) ale to čistě váš boj...také netuším proč by měli býti na plnění dva lidé...vždy si plním sám bez bryndání a padání.8-(:-Q;-)

používám 8%lihový

Potom to chutná jak Matjesy :-) zkoušel jsem několik způsobů...nakladal jsem tak mladé cuketky, hřibovité houby.. vše chutnalo..ale konzistence zrazovala...Hlíva je přesně to co na zfalšování ryby potřebuje...ještě jsem měl i z Václavek ale ty jsem bihužel nefotil ...jinak v podstatě výsledek stejný :-)

Nejedl jsem jí od základní školy díky jen boužel nechutné vzpomínce. Náhoda tomu chtěla že jsem jí byl nuce skoro po 20 letech jíst v nemocnici kde byla užasná. a tenhle recept to je vono:-) bodík jistej

Až na to že je to jen uho s okurkou a ne znojemský guláš si tohle i já občas rád dám;-)