tak netuším kde jste pane Cvrčku vzal že játra nepatří do tlačenky ale to čistě váš boj...také netuším proč by měli býti na plnění dva lidé...vždy si plním sám bez bryndání a padání.
Potom to chutná jak Matjesy zkoušel jsem několik způsobů...nakladal jsem tak mladé cuketky, hřibovité houby.. vše chutnalo..ale konzistence zrazovala...Hlíva je přesně to co na zfalšování ryby potřebuje...ještě jsem měl i z Václavek ale ty jsem bihužel nefotil ...jinak v podstatě výsledek stejný
Nejedl jsem jí od základní školy díky jen boužel nechutné vzpomínce. Náhoda tomu chtěla že jsem jí byl nuce skoro po 20 letech jíst v nemocnici kde byla užasná. a tenhle recept to je vono bodík jistej
děkuju a určitě dej vědět jak jsi dopadl... případně nějaké foto
Michal: ¨sůl dle chuti ochutnejte kousek cibule po zamíchání s houbou a kořením a musí být slaná
1 2 3 Další