Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ražniči v pomalém hrnci)

Celý recept

8

Energie8 984 kJ / 2 147 kcal
Bílkoviny328,88 g
– z toho živočišné bílkoviny315,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,88 g
Tuky51,55 g
– nasycené12,21 g
– nenasycené26,59 g
–– mononenasycené21,48 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,15 g
Vláknina30,24 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 849 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy81,60 g
– cukry64,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového masa (použila jsem plec) Vepřová kýta 1500 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
4 4 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 600 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
20 dkg 20 dkg loveckého (nebo jiného trvanlivého salámu či klobásky)
sůl Sůl mořská
voda Voda
grilovací koření Grilovací koření
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
hořčice Hořčice plnotučná
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.