Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníčky velikonoční)

Celý recept

1 dávka

Energie37 145 kJ / 8 878 kcal
Bílkoviny198,97 g
– z toho živočišné bílkoviny65,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny133,71 g
Tuky138,85 g
– nasycené46,84 g
– nenasycené70,41 g
–– mononenasycené47,61 g
–– polynenasycené22,80 g
––– omega 31,36 g
Vláknina33,90 g
Cholesterol 1,87 g
Sodík 10,70 g
Sůl1,60 g
Sacharidy1 691,19 g
– cukry906,43 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1100 g 1100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1100 g
450 g 450 g cukru moučka Cukr bílý 450 g
320 g 320 g medu Med nepasterovaný 320 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 60 g
3 lžičky 3 lžičky sody (15 g) Jedlá soda 36 g
3 lžíce 3 lžíce perníkového koření Perníkové koření 45 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.