Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s pudinkem)
Celý recept
1 plech
Energie | 23 932 kJ / 5 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,32 g |
Tuky | 178,80 g |
– nasycené | 50,68 g |
– nenasycené | 120,98 g |
–– mononenasycené | 82,40 g |
–– polynenasycené | 38,58 g |
––– omega 3 | 2,63 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 915,30 g |
– cukry | 411,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
250 g 250 g krupičkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g hery | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
rebarbora (nebo ovoce) | Rebarbora čerstvá | |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |