Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké jablečno-makové řezy)

Celý recept

Energie19 218 kJ / 4 593 kcal
Bílkoviny59,46 g
– z toho živočišné bílkoviny15,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,76 g
Tuky222,13 g
– nasycené137,77 g
– nenasycené77,60 g
–– mononenasycené68,94 g
–– polynenasycené8,66 g
––– omega 31,03 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 906 mg
Sodík 327 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy571,20 g
– cukry236,60 g
––– laktóza9,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
7 lžic 7 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 105 ml
mletý mák Mák modrý mletý
6 6 oloupaných nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 900 g
8 lžic 8 lžic cukru krystal Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
0,5 dl 0,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal Cukr bílý 15 g
mandlové lupínky na ozdobu Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.