Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Praví Indiánci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 12. 2010 15:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 467 kJ / 1 785 kcal
Bílkoviny48,60 g
Tuky9,80 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 415 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy374,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

terezka210

10. 6. 2016 13:49

hmmmmmmmmmm nevypadaj spatne :yes::-)<3:-*:-K:-D:-8:-p:-):-):-):-):-)<3<3<3<3<3<3:-*:-*:-*:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes: SMAJLIKOVA RODINKA

Ivča

3. 12. 2014 21:21

zrovna jsem je dodělala a musím říci že jsou vynikající na vánoce je udělám znova:-p:-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Zuzana

18. 7. 2014 11:42

jdu koupit suroviny a zkusím udělat:-):-)

Kvestr

9. 4. 2014 09:43

:yes::-p:-K..slaďounký...:-p

Miluše

17. 12. 2013 15:04

prosím vás jakou mají trvanlivost?Děkuji;-)

Lucka

11. 3. 2012 18:16

Tak jsem je také zkusila, protože indiánky miluju :) Byly hotové raz dva! Dělala jsem jen ze 3 bílků, takže na to padlo asi jen 60 g cukru + jsem tam mrskla 2 lžičky domácího jahodového džemu. Sladké to bylo ažaž a šlehala jsem to na vodní páře na nejvyšší stupeň normálně el. šlehačem. Vyšlehané to bylo fakt mega rychle! Fakt max. 5 minut jsem to šlehala. Ale to bylo tím, že jsem to šlehala fakt ve vysoké teplotě, ale musí se to rychle, aby se bílky nepřipálily. Pak jsem to hodila do dřezu napuštěného ledovou vodou a šlehala dál, bílky coby dup zchladly a byly ještě hustší :) Pak jsem to zdobičkou aplikovala na ty piškoty :D No to mi moc nešlo, ale některé jsou pěkné :) Mám z toho asi jen 2 malé talířky, ty jsem dala postupně do mrazáku a pak namáčela v čokoládě. Díky tomu, že byly zchladlé, ta to šlo docela dobře. A jsou výborné! Udělejte si je, je to fakt rychlé, jednoduché a super, lepší než z cukrárny :)

majda 2

21. 12. 2010 20:41

Tak na takou pěnu si pamatuji ze školy v hodině Vaření,jen místo Vitacitu jsme tam dávali marmeládu.Dělala jsem si to pak nějaký čas doma,když jsem měla na něco chuť,pak přišel tento recept k zapomnění.Děkuji za připomenutí a posílám bodík!:-p:-*:yes:

Dornysek

21. 12. 2010 20:28

Jsou opravdu výborné, ta pěna mi připadá jako z cukrárny ;) Doporučuji ;)

srettka

21. 12. 2010 16:53

tak pindiánky moc nemusím, vždycky jsem jen vožerouskala polevu, ale vypadaj krásně a pro fajnšmekry prima nápad;-):yes:

JanaDorazinova

21. 12. 2010 16:47

Můj nejoblíbenější zákusek:-p, škoda, že mám alergii na bílky, ale co, pak bych spravila kapkama, ne?;-):yes:

Boubelinda

21. 12. 2010 16:32

Předloni jsem dělala taky (bez vitacitu), ale moc to na odbyt nešlo.:-S

Dornysek

21. 12. 2010 16:00

My pečeme až teď, a s konzumací u nás problém nebude :)

Věrka.

21. 12. 2010 15:58

Ty mě děláš chutě, ty já mám hrozně ráda. Ale už nic letos nepeču, už toho je, že nevím kdo to všechno sní.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí indiánci recept indianci recept domácí indianci recept na cukrarske indianky indiánci domácí indiánky domaci indianek recept indiánci z vitacitu recepty na cukrářské indiánky indiánek recept indiánci z bílků top recepty indianky z vitacitu indiánky zákusek recept indiánky cukrářské zákusek indiánek recept na indiánky indiánek indiánek zákusek domaci indianek indiánci s vitacitem

Suroviny: bílek, cukr krupice, vitacit jahodový, piškoty, čokoláda na vaření

TopRecepty.cz

Praví Indiánci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/92Gz