Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zázvorový bůček z papiňáku)

Celý recept

3

Energie8 656 kJ / 2 069 kcal
Bílkoviny91,44 g
– z toho živočišné bílkoviny88,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky180,51 g
– nasycené47,78 g
– nenasycené94,75 g
–– mononenasycené76,83 g
–– polynenasycené17,92 g
––– omega 30,78 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy18,16 g
– cukry4,94 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového bůčku Vepřový bok 600 g
1 1 vrchovatá pl sádla Sádlo vepřové
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 zarovnaná kl celého kmínu Kmín
2 2 zarovnané kl mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
1,5 dl 1,5 dl horké vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.