Nutriční hodnoty (Zázvorový bůček z papiňáku)
Celý recept
3
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 180,51 g |
– nasycené | 47,78 g |
– nenasycené | 94,75 g |
–– mononenasycené | 76,83 g |
–– polynenasycené | 17,92 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 18,16 g |
– cukry | 4,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 600 g |
1 1 vrchovatá pl sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 zarovnaná kl celého kmínu | Kmín | |
2 2 zarovnané kl mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
1,5 dl 1,5 dl horké vody | Voda | 150 ml |