Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chobotnice, krevety, mušle)

Celý recept

Energie4 506 kJ / 1 077 kcal
Bílkoviny99,50 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,50 g
Tuky14,28 g
– nasycené3,32 g
– nenasycené9,22 g
–– mononenasycené4,90 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 30,75 g
Vláknina8,35 g
Cholesterol 920 mg
Sodík 7,36 g
Sůl18,80 g
Sacharidy133,43 g
– cukry6,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kalamáry Oliheň 200 g
200 g 200 g krevety Krevety loupané 200 g
200 g 200 g slávky Slávky neloupané 200 g
400 400 g ryby filety Treska filet
1 PL 1 PL koření sečuánská pánev Koření pěti vůní
1 PL 1 PL pepř celý Pepř černý 15 g
1 PL 1 PL sůl mořská (hrubozrnná) Sůl mořská 15 g
1 KL 1 KL paprika Paprika bílá čerstvá 5 g
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
2 PL 2 PL maizeny Škrob kukuřičný 30 g
podle potřeby olej rostlinný Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.