Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní jablíčkový koláč)

Celý recept

Energie16 719 kJ / 3 996 kcal
Bílkoviny58,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky133,75 g
– nasycené12,00 g
– nenasycené114,85 g
–– mononenasycené80,25 g
–– polynenasycené34,60 g
––– omega 310,28 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy632,05 g
– cukry272,25 g
––– laktóza12,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
jablka Jablko čerstvé
2 2 skořicové cukry Cukr skořicový
skořice Skořice ceylonská
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.