Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem)

Celý recept

Energie2 699 kJ / 645 kcal
Bílkoviny11,69 g
– z toho živočišné bílkoviny1,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,36 g
Tuky34,54 g
– nasycené5,70 g
– nenasycené28,77 g
–– mononenasycené23,89 g
–– polynenasycené4,88 g
––– omega 30,10 g
Vláknina27,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,48 g
Sacharidy27,87 g
– cukry8,24 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřový ocásek Vepřový ocásek
1 1 velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 velká snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 Kl 2 Kl sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 10 ml
200 ml 200 ml suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
200 ml 200 ml vývaru Vývar hovězí 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.