Nutriční hodnoty (Čekanka na másle se šunkou a sýrovým přelivem)
Celý recept
Energie | 3 781 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 79,75 g |
– nasycené | 43,00 g |
– nenasycené | 32,35 g |
–– mononenasycené | 19,15 g |
–– polynenasycené | 13,20 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 14,73 g |
– cukry | 11,48 g |
––– laktóza | 11,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks čekanky | Čekanka listová čerstvá | |
4 plátky 4 plátky dušené šunky | Šunka vepřová vařená | |
oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
120 g 120 g sýru Gorgonzola | Gorgonzola | 120 g |
25 g 25 g sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 25 g |
brambory | Brambor zimní | |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pečicí papír |