Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový dort)

Celý recept

Energie12 436 kJ / 2 972 kcal
Bílkoviny41,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky92,59 g
– nasycené23,17 g
– nenasycené62,33 g
–– mononenasycené41,93 g
–– polynenasycené20,40 g
––– omega 31,52 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 380 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy477,40 g
– cukry327,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
120 g 120 g tuku Margarín 120 g
230 g 230 g práškového cukru Cukr bílý 230 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
rybízový džem Džem z červeného rybízu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.