Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem)

Celý recept

4

Energie631 kJ / 151 kcal
Bílkoviny9,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky1,20 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené0,92 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,40 g
– cukry6,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka ledového salátu - lze použít i např. čínské zelí Salát ledový čerstvý 500 g
100 g 100 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
kolečka kolečka okurky Okurka salátová čerstvá
1 stonek 1 stonek zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
několik několik zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
sůl Sůl mořská
čerstvě drcený pepř Pepř černý
granulovaný česnek Česnek sušený
olivový olej Olej olivový
vinný ocet (kdo nemá rád, použije obyčejný, trochu naředěný vodou) Ocet vinný bílý
parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.