Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s brusinkami, švestkami a jablky)
Celý recept
4
Energie | 7 285 kJ / 1 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 84,24 g |
– nasycené | 44,72 g |
– nenasycené | 26,38 g |
–– mononenasycené | 22,02 g |
–– polynenasycené | 4,36 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 39,60 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece vkuse rozříznutá na motýlka | Vepřová plec | 1000 g |
2 2 střední jablka na menší kostky | Jablko čerstvé | 300 g |
2 kL 2 kL skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
1 hrnek 1 hrnek bujónu nebo vývaru nebo vody | Bujón hovězí | |
2 PL 2 PL kokosového oleje či jiného tuku | Olej kokosový | 40 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených brusinek | Brusinky sušené | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených švestek | Švestky sušené | |
hrst hrst čerstvé šalvěje nadrobno | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |