Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s brusinkami, švestkami a jablky)

Celý recept

4

Energie7 285 kJ / 1 741 kcal
Bílkoviny200,68 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky84,24 g
– nasycené44,72 g
– nenasycené26,38 g
–– mononenasycené22,02 g
–– polynenasycené4,36 g
––– omega 30,28 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 534 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,60 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece vkuse rozříznutá na motýlka Vepřová plec 1000 g
2 2 střední jablka na menší kostky Jablko čerstvé 300 g
2 kL 2 kL skořice Skořice ceylonská 16 g
1 hrnek 1 hrnek bujónu nebo vývaru nebo vody Bujón hovězí
2 PL 2 PL kokosového oleje či jiného tuku Olej kokosový 40 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených brusinek Brusinky sušené
1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených švestek Švestky sušené
hrst hrst čerstvé šalvěje nadrobno Šalvěj čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.