Nutriční hodnoty (Rozbalený vepřový ptáček)
Celý recept
4
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 116,92 g |
– nasycené | 58,02 g |
– nenasycené | 57,54 g |
–– mononenasycené | 45,46 g |
–– polynenasycené | 12,08 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
– cukry | 4,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g vepřové kotlety na plátky | Vepřová kotleta s kostí | |
100 g 100 g špeku ( vcelku ) | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 nožičky 2 nožičky párku | Párek vepřový | 80 g |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
okurkový nálev | Nálev z okurek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |