Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-banánový řez)

Celý recept

Energie16 160 kJ / 3 862 kcal
Bílkoviny135,42 g
– z toho živočišné bílkoviny93,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,82 g
Tuky129,18 g
– nasycené25,28 g
– nenasycené79,63 g
–– mononenasycené51,54 g
–– polynenasycené28,10 g
––– omega 30,37 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 1,21 g
Sůl3,26 g
Sacharidy527,40 g
– cukry348,20 g
––– laktóza9,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ovocného cukru Fruktóza 250 g
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g strouhaných mandlí nebo špalíčků (Kaufland) Mandle loupané mleté 100 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový krém dr.Oetker
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 lžičky 3 lžičky cukru moučka Cukr bílý 15 g
4 4 banány Banán čerstvý 360 g
jahody Jahody čerstvé
mandarinka (nemusí být) Mandarinka čerstvá
šlehačka ve spreji Šlehačka 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.