Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikový guláš s řapíkatým celerem)

Celý recept

2

Energie2 076 kJ / 496 kcal
Bílkoviny64,36 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,66 g
Tuky13,78 g
– nasycené3,32 g
– nenasycené7,09 g
–– mononenasycené5,83 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,06 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy22,55 g
– cukry16,04 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové plece nebo drůbeží či králičí maso Vepřová plec 300 g
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 1 cibule - velká Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
150 g 150 g papriky - mix bílé a červené Paprika bílá čerstvá 150 g
150 g 150 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 150 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
vývar dle potřeby Vývar hovězí
jíška na zahuštění Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.