Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou)

Celý recept

6

Energie15 378 kJ / 3 675 kcal
Bílkoviny151,94 g
– z toho živočišné bílkoviny136,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,77 g
Tuky292,26 g
– nasycené87,87 g
– nenasycené151,90 g
–– mononenasycené122,90 g
–– polynenasycené29,00 g
––– omega 32,18 g
Vláknina25,30 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 827 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy95,73 g
– cukry52,46 g
––– laktóza28,38 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového boku Vepřový bok 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku i se slupkou Česnek čerstvý 35 g
1 PL 1 PL sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl podle chuti Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý
celý kmín podle chuti Kmín
mletá červená paprika podle chuti Paprika červená sušená
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
4 PL 4 PL mouky hladké Mouka pšeničná hladká 40 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3 PL 3 PL červeného vína z černého rybízu Víno červené suché 45 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
cukr podle chuti Cukr bílý
citronová šťáva - 1 citron Šťáva z citrónu
4 ks 4 ks okurek zavařených Okurka salátová čerstvá 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.