Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový piškot)

Celý recept

Energie9 219 kJ / 2 203 kcal
Bílkoviny61,52 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,80 g
Tuky33,53 g
– nasycené8,03 g
– nenasycené15,61 g
–– mononenasycené11,49 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,17 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 470 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy407,40 g
– cukry213,87 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
180-200 g 180-200 g cukru krupice (podle kyselosti jablek) Cukr bílý 190 g
260 g 260 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 260 g
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
200 g 200 g hrubě strouhaných jablek (cca 2 ks) Jablko čerstvé 200 g
hrst hrst rozinek Rozinky
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
meruňková marmeláda Marmeláda meruňková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.