Nutriční hodnoty (Svačinový salát)
Celý recept
Energie | 3 736 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 62,87 g |
– nasycené | 11,80 g |
– nenasycené | 42,04 g |
–– mononenasycené | 34,78 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 34,57 g |
– cukry | 21,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
miska miska natrhaných listů 4 druhů dubáčku | ||
4 4 vejce vařená na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1/2 sklenky 1/2 sklenky nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička pískového cukru | Cukr bílý | 5 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý |