Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný žampionový trhanec)

Celý recept

2

Energie5 925 kJ / 1 416 kcal
Bílkoviny37,30 g
– z toho živočišné bílkoviny20,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,44 g
Tuky100,58 g
– nasycené45,23 g
– nenasycené49,57 g
–– mononenasycené41,70 g
–– polynenasycené7,87 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,42 g
Sacharidy84,70 g
– cukry3,88 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml plnotučného nebo polotučného mléka
sůl dle chuti Sůl mořská
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
dle chuti: pepř mletý, drcený kmín, paprika, sušený česnek, bylinky... Pepř černý
sádlo, máslo nebo olej na osmažení Máslo kravské
200 g 200 g čerstvých žampionů nebo klidně i hlívy, hřibů... Žampion čerstvý 200 g
máslo nebo olej Máslo kravské
100 g 100 g anglické slaniny nebo šunky... Anglická slanina 100 g
svazek svazek jarní cibulky nebo kus pórku Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 14 g
tymián dle chuti Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.