Nutriční hodnoty (Bramborový koláč se švestkami a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 511 kJ / 2 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 92,26 g |
– nasycené | 55,32 g |
– nenasycené | 32,75 g |
–– mononenasycené | 29,05 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 316,40 g |
– cukry | 107,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg brambor (vařených,jemně nastrouhaných) | Brambor zimní | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 dkg 10 dkg másla nebo jiného tuku ( rozpuštěného ) | Máslo kravské | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
lžíce lžíce rumu | Rum | |
švestkový kompot | Švestky zavařené | |
mletý mák | Mák modrý mletý | |
cukr krupice | Cukr bílý |