Nutriční hodnoty (Slaninovo-krupicová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 183,67 g |
| – nasycené | 85,75 g |
| – nenasycené | 91,30 g |
| –– mononenasycené | 77,66 g |
| –– polynenasycené | 13,64 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 658 mg |
| Sodík | 3,44 g |
| Sůl | 8,52 g |
| Sacharidy | 37,45 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g prorostlé uzené slaniny (v plátcích) | Špek | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 45 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| masový vývar (nebo 1/2 Masoxu) | Vývar masový | |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |