Nutriční hodnoty (Jáhly s hermelínem a drůbežím masem na ovoci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 630 kJ / 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 3,27 g |
– nasycené | 0,89 g |
– nenasycené | 1,77 g |
–– mononenasycené | 1,15 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 17,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jáhly | Jáhly | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
1 1 smetanový Hermelín | Hermelín | |
300 g 300 g drůbežího masa | Kuře prso | 300 g |
1 1 polévková lžíce koření steak šípek | Koření Argentina | |
kousek kousek čerstvého zázvoru (cca 5x5 cm) | Zázvor čerstvý | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl (opatrně) | Sůl mořská | |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
1 1 mandarinka | Mandarinka čerstvá | |
olej | Olej řepkový |