Nutriční hodnoty (Jáhly s hermelínem a drůbežím masem na ovoci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 630 kJ / 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 3,27 g |
| – nasycené | 0,89 g |
| – nenasycené | 1,77 g |
| –– mononenasycené | 1,15 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 166 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 17,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jáhly | Jáhly | |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| 1 1 smetanový Hermelín | Hermelín | |
| 300 g 300 g drůbežího masa | Kuře prso | 300 g |
| 1 1 polévková lžíce koření steak šípek | Koření Argentina | |
| kousek kousek čerstvého zázvoru (cca 5x5 cm) | Zázvor čerstvý | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl (opatrně) | Sůl mořská | |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 1 1 mandarinka | Mandarinka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |