Pečený Hermelín v alobalu
Tak jednoduchý pokrm, že má jen jedinou surovinu - Hermelín. Zabalíte do alobalu, připravíte brambory, oblohu dle libosti rodiny a za pár minut máte připravený krásný a bohatý oběd pro všechny blízké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Moje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
hermelín v troubě,
pečený hermelín,
hermelín pečený v troubě,
zapečený hermelín v troubě,
pečený hermelín v troubě,
grilovaný hermelín v alobalu,
grilovany hermelin v alobalu v troube,
grilovaný hermelín v troubě,
zapečený hermelín,
recepty z hermelínu,
plneny hermelín v alobalu,
hermelín do trouby,
syr v alobalu,
hermelin pečený,
jak dlouho grilovat hermelín,
pečeny hermelin recept,
smažený hermelín v alobalu,
plneny hermelín v troubě,
plněný grilovaný hermelín,
opecený hermelín
Suroviny:
sýr hermelín
Komentáře (18)
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.