Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pečený Hermelín v alobalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 4. 2009 12:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máme ho ještě radši než Hermelín smažený.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

23. 9. 2012 10:11

Ja som si k tomu ugrilovala zeleninu:-pHermelín môžem v každej podobe:-*Dávam bod:yes:

Dajda Dajda

3. 9. 2012 07:09

Pokud máte nádobu se silnějším dnem (např. Zepter) nebo remosku, ani není nutné rozehřívat troubu nebo gril. Stačí vzít tu nejmenší nádobu, nahřát (opatrně!), vložit rozbalený sýr, přikrýt pokličkou a chvíli počkat. Nedávám žádný alobal, jen sýr rozbalím a nechám ho na obalovém staniolu (vrchní stranou dolů). Někdy ho obrátím, aby se rychleji roztékal. Pak stačí celé vyjmout a překlopit na talíř. Hermelím se nepřilepí, pokud teplo není příliš prudké. Taky nedávám žádné koření, nepotírám olejem. Jako přílohu miluju brusinky a lehce opečený toustový chleba. Určitě je to zdravější než sýr smažit a hlavně to je mnohem méně práce! :yes::-p

RADKA

25. 11. 2011 14:30

:-D:yes::-p

spagetka spagetka

15. 8. 2011 21:07

Hm, to mi uniklo - mňam

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2010 22:38

:yes::yes:

petulen petulen

14. 9. 2009 13:36

Toto jsme dnes vařili,vynikající nápad a rychlovka.Moc děkuji za dobrý tip.:yes:

anete anete

16. 7. 2009 07:15

Janko,alobal ničím nepotírám,hermelín vyndám z krabičky a hned ho dám zabalený do trouby.
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.;-)

Jana Pá

6. 7. 2009 18:51

A alobal pomastím-pomažu:-?, neboť si myslím, že se při pečení přichytí:-O Pokud ne, tak je to bomba:-p a už ukládám:yes::-p (puňta letí také):yes::-D

Bibinka Bibinka

6. 7. 2009 18:01

No, to je opravdu nápaditý a žádné obalování, dávám boďana za nápad, i když nevím, jestli je to tvůj nápad-nevadí;-)

medis

6. 7. 2009 17:38

abych doplnil předchozí komentář, tak všechny Vaše recepty vypadají moc hezky a zdravě

medis

6. 7. 2009 17:36

vybornej nápad, jestli jste na tohle přišla sama tak jste jednička. :yes:

Marta Marta

3. 4. 2009 23:05

vyzkouším :yes:, nerada smažím a na hermelínu jsem div né závislá :-8

Merylas Merylas (moderátorka)

1. 4. 2009 23:21

V létě děláme takto zabalený Hermelín venku na grilu. Hermelín potřu olejem s kořením od fy Avokádo, je přímo určený na grilovaný sýr, má se nechat nakořeněný chvíli rozležet. Je to :yes: a přidám plusík.

HankaPu HankaPu

1. 4. 2009 18:24

Určitě je tohle i dietnější než smažený, určitě vyzkouším:-D

pipre pipre

1. 4. 2009 16:19

Moc dobrý nápad v tom alobalu. Žádné smažení, při pečení se nerozteče jako normální sýr a chuťově je možná ještě lepší. Určitě vyzkouším.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hermelín v troubě pečený hermelín hermelín pečený v troubě zapečený hermelín v troubě pečený hermelín v troubě grilovaný hermelín v alobalu grilovany hermelin v alobalu v troube grilovaný hermelín v troubě zapečený hermelín recepty z hermelínu plneny hermelín v alobalu hermelín do trouby syr v alobalu hermelin pečený jak dlouho grilovat hermelín pečeny hermelin recept smažený hermelín v alobalu plneny hermelín v troubě plněný grilovaný hermelín opecený hermelín

Suroviny: sýr hermelín

TopRecepty.cz

Pečený Hermelín v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58R8