

Pečený Hermelín v alobalu
Suroviny
- Hermelín (tolik, kolik sníte)
Postup přípravy receptu
Hermelín zabalený v alobalu dám na plech do trouby a peču v předehřáté troubě na 220° zhruba 25 minut.
Pak opatrně vyndám a hned podávám. Výborně se hodí jako příloha brambory s tatarkou a obloha podle chuti.
Poznámka od kuchařky
Máme ho ještě radši než Hermelín smažený.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pečený Hermelín v alobalu
-
Ja som si k tomu ugrilovala zeleninu
Hermelín môžem v každej podobe
Dávam bod
-
Pokud máte nádobu se silnějším dnem (např. Zepter) nebo remosku, ani není nutné rozehřívat troubu nebo gril. Stačí vzít tu nejmenší nádobu, nahřát (opatrně!), vložit rozbalený sýr, přikrýt pokličkou a chvíli počkat. Nedávám žádný alobal, jen sýr rozbalím a nechám ho na obalovém staniolu (vrchní stranou dolů). Někdy ho obrátím, aby se rychleji roztékal. Pak stačí celé vyjmout a překlopit na talíř. Hermelím se nepřilepí, pokud teplo není příliš prudké. Taky nedávám žádné koření, nepotírám olejem. Jako přílohu miluju brusinky a lehce opečený toustový chleba. Určitě je to zdravější než sýr smažit a hlavně to je mnohem méně práce!
-
-
Hm, to mi uniklo - mňam
-
-
Toto jsme dnes vařili,vynikající nápad a rychlovka.Moc děkuji za dobrý tip.
-
Janko,alobal ničím nepotírám,hermelín vyndám z krabičky a hned ho dám zabalený do trouby.
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený. -
A alobal pomastím-pomažu
, neboť si myslím, že se při pečení přichytí
Pokud ne, tak je to bomba
a už ukládám
(puňta letí také)
-
No, to je opravdu nápaditý a žádné obalování, dávám boďana za nápad, i když nevím, jestli je to tvůj nápad-nevadí
-
abych doplnil předchozí komentář, tak všechny Vaše recepty vypadají moc hezky a zdravě
-
vybornej nápad, jestli jste na tohle přišla sama tak jste jednička.
-
vyzkouším
, nerada smažím a na hermelínu jsem div né závislá
-
V létě děláme takto zabalený Hermelín venku na grilu. Hermelín potřu olejem s kořením od fy Avokádo, je přímo určený na grilovaný sýr, má se nechat nakořeněný chvíli rozležet. Je to
a přidám plusík.
-
Určitě je tohle i dietnější než smažený, určitě vyzkouším
-
Moc dobrý nápad v tom alobalu. Žádné smažení, při pečení se nerozteče jako normální sýr a chuťově je možná ještě lepší. Určitě vyzkouším.