Pečený hermelín v alobalu

anete Kuchařka: anete

Bezmasá jídla 15 názorů

Suroviny

hermelín(tolik kolik sníte)
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín zabalený v alobalu dám na plech do trouby a peču v předehřáté troubě na 220° zhruba 25 minut.

  2. Pak opatrně vyndám z alobalu a hned podávám. Výborně se hodí jako příloha brambory s tatarkou a obloha podle chuti.

Poznámka

Máme ho ještě radši než hermelín smažený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 57 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený hermelín v alobalu

  • Ivana79 Ivana79

    Ja som si k tomu ugrilovala zeleninu:-pHermelín môžem v každej podobe:-*Dávam bod:yes:

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Pokud máte nádobu se silnějším dnem (např. Zepter) nebo remosku, ani není nutné rozehřívat troubu nebo gril. Stačí vzít tu nejmenší nádobu, nahřát (opatrně!), vložit rozbalený sýr, přikrýt pokličkou a chvíli počkat. Nedávám žádný alobal, jen sýr rozbalím a nechám ho na obalovém staniolu (vrchní stranou dolů). Někdy ho obrátím, aby se rychleji roztékal. Pak stačí celé vyjmout a překlopit na talíř. Hermelím se nepřilepí, pokud teplo není příliš prudké. Taky nedávám žádné koření, nepotírám olejem. Jako přílohu miluju brusinky a lehce opečený toustový chleba. Určitě je to zdravější než sýr smažit a hlavně to je mnohem méně práce! :yes::-p

    Odpovědět

  • RADKA RADKA(neregistrovaný)

  • spagetka spagetka

    Hm, to mi uniklo - mňam

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • petulen petulen

    Toto jsme dnes vařili,vynikající nápad a rychlovka.Moc děkuji za dobrý tip.:yes:

    Odpovědět

  • anete anete(autorka receptu)

    Janko,alobal ničím nepotírám,hermelín vyndám z krabičky a hned ho dám zabalený do trouby.
    Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.;-)

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    A alobal pomastím-pomažu:-?, neboť si myslím, že se při pečení přichytí:-O Pokud ne, tak je to bomba:-p a už ukládám:yes::-p (puňta letí také):yes::-D

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    No, to je opravdu nápaditý a žádné obalování, dávám boďana za nápad, i když nevím, jestli je to tvůj nápad-nevadí;-)

    Odpovědět

  • medis medis

    abych doplnil předchozí komentář, tak všechny Vaše recepty vypadají moc hezky a zdravě

    Odpovědět

  • medis medis

    vybornej nápad, jestli jste na tohle přišla sama tak jste jednička. :yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    vyzkouším :yes:, nerada smažím a na hermelínu jsem div né závislá :-8

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    V létě děláme takto zabalený Hermelín venku na grilu. Hermelín potřu olejem s kořením od fy Avokádo, je přímo určený na grilovaný sýr, má se nechat nakořeněný chvíli rozležet. Je to :yes: a přidám plusík.

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Určitě je tohle i dietnější než smažený, určitě vyzkouším:-D

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Moc dobrý nápad v tom alobalu. Žádné smažení, při pečení se nerozteče jako normální sýr a chuťově je možná ještě lepší. Určitě vyzkouším.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hermelín v troubě pečený hermelín hermelín pečený v troubě pečený hermelín v troubě grilovaný hermelín v alobalu zapečený hermelín v troubě grilovaný hermelín v troubě zapečený hermelín recepty z hermelínu grilovany hermelin v alobalu v troube plneny hermelín v alobalu hermelín do trouby syr v alobalu hermelin pečený jak dlouho grilovat hermelín pečeny hermelin recept smažený hermelín v alobalu plneny hermelín v troubě plněný grilovaný hermelín opecený hermelín

Zapomněl/a jsem heslo