Nutriční hodnoty (Vepřové po Žebrácku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 44,73 g |
| – nasycené | 19,59 g |
| – nenasycené | 24,35 g |
| –– mononenasycené | 19,04 g |
| –– polynenasycené | 5,31 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 5,04 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 16,64 g |
| – cukry | 4,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 dkg 4 dkg sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená |