Nutriční hodnoty (Broskvový koláč se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
| Energie | 26 943 kJ / 6 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,15 g |
| Tuky | 410,54 g |
| – nasycené | 132,08 g |
| – nenasycené | 255,10 g |
| –– mononenasycené | 187,70 g |
| –– polynenasycené | 67,40 g |
| ––– omega 3 | 18,26 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 616 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 607,60 g |
| – cukry | 345,00 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 200 ml 200 ml studené vody | Voda | 200 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 2 plechovky 2 plechovky broskvového kompotu (jeden má 240g) | Broskev zavařená | |
| pomerančový džus | Džus pomerančový | |
| 10 lžic 10 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2,5 2,5 vanilkových pudinků v prášku | Puding v prášku | 100 g |
| 500 ml 500 ml šlehačky nebo smetany ke šlehání | Šlehačka 35% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 ztužovač (já použila Smeta-fix, foto) | Ztužovač šlehačky | |
| 30 30 kulatých piškotů | Piškoty | |
| trochu trochu džusu s | ||
| rum | Rum | |
| čokoládová tyčinka Ledové kaštany | Čokoládová tyčinka |