Nutriční hodnoty (Zapečené housky na dva způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,47 g |
| Tuky | 30,38 g |
| – nasycené | 17,54 g |
| – nenasycené | 12,36 g |
| –– mononenasycené | 8,76 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 155 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 51,32 g |
| – cukry | 15,52 g |
| ––– laktóza | 3,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 housky | Houska pšeničná | |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 50 g 50 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 50 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 100 ml 100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky koření na pizzu | Provensálské koření | 2.5 g |
| 50 g 50 g pálivé klobásy | Klobása | 50 g |
| 50 g 50 g plísňového sýru | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| 100 ml 100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky Křeníku | Křen sterilovaný | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky koření na pizzu | Provensálské koření | 2.5 g |