Nutriční hodnoty (Plněné pečené papričky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 127 kJ / 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,48 g |
| Tuky | 9,77 g |
| – nasycené | 1,08 g |
| – nenasycené | 7,86 g |
| –– mononenasycené | 4,83 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 76,80 g |
| – cukry | 64,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí sekaná podle počtu strávníků | Sekaná kuřecí | |
| 10 ks 10 ks bílé papriky nejlépe slovenské (ty mají tu správnou vůni a chuť, asi 10ks,není to přesné, protože pokaždé jsou jiné, jinak velké, či duté) | Paprika bílá čerstvá | 1200 g |
| pytlík pytlík vařené rýže | Rýže bílá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle potřeby | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| koření do mletých mas | Provensálské koření |